Bestellen & bezorgen

Er zijn verschillende manieren om uw bestelling door te geven. U kunt in onze webshop, in de winkel of telefonisch uw bestelling plaatsen. Een dag van tevoren kunt u uw bestelling doorgeven, wilt u voor dezelfde dag nog bestellen? Bel dan altijd even naar de winkel, dan kan ons personeel u het beste helpen!
 
Wij leggen uw bestelling vast en leggen het op de dag dat u het wilt ophalen voor u klaar. Geeft u bij uw bestelling altijd uw telefoonnummer door zodat we u kunnen berichten in het geval van bijzonderheden.
 
Mocht u een offerte willen voor een bijzondere bestelling of voor een zakelijke of feestelijke gelegenheid, neemt u dan ook gerust contact met ons op via het contactformulier of per mail. We maken een offerte op maat voor u.
 

Bezorgen

We bezorgen alleen in de omgeving, dit houden we allemaal in eigen hand, zodat we weten wat er speelt en snel kunnen schakelen. Om de transportkosten te kunnen dekken hanteren we de volgende bezorgtarieven:

We bezorgen in Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten en Doornspijk.

  • We bezorgen niet onder de € 15,- binnen en buiten Nunspeet
  • We bezorgen tussen de € 15,- en € 25,- enkel binnen Nunspeet tegen € 4,95 bezorgkosten
  • Bezorgingen vanaf € 25,- en binnen Nunspeet rekenen we € 2,50 bezorgkosten
  • Bezorgen in Hulshorst, Vierhouten en Doornspijk doen we voor bestellingen vanaf € 50,-. Vaste bezorgkosten zijn dan € 4,95

Bezorgtijden

Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden en zo duurzaam mogelijk te werken proberen we altijd zoveel mogelijk bezorgbestellingen te clusteren. We vragen daarom om altijd een zo’n ruim mogelijk tijdvak (of meerdere tijdvakken) te kiezen waarin wij bij u kunnen bezorgen. U kunt daaraan geen rechten ontlenen, maar we proberen met eenieders wensen rekening te houden, en soms zullen we contact met u opnemen om in overleg tot een goede bezorgtijd te komen. Bezorgen na 13:00 is alleen in overleg mogelijk.

Gasten Camping de Vossenberg

Voor gasten van Camping de Vossenberg zijn speciale afspraken. Voor parkbestellingen hanteert Bakkerij & Lunchroom Uniek een aangepast bezorgtarief van € 2,50 per bestelling (minimale bestelwaarde € 7,50 excl. bezorgkosten). U kiest in de webshop voor AFHALEN. Door uw
opmerking (PARKBESTELLING VOSSENBERG) bij de bestelnotities is duidelijk dat u de bestelling bezorgd wil hebben. We zorgen dat uw bestelling op de door u gekozen datum voor 9 uur in het rek bij de receptie voor u klaar ligt!

Benieuwd of we ook bij u bezorgen? Of een grote (zakelijke) bestelling buiten het bezorggebied plaatsen? Neem dan even contact met ons op!