Zakelijk en catering

Catering (zakelijk en particulier)

Wij zijn als Bakkerij en lunchroom Uniek erg actief op gebied van catering. Diverse bedrijven weten ons te vinden als vaste leverancier voor zakelijke lunches, high-tea's en soms ook diners. Daarnaast kunnen we voor u als particulier bijvoorbeeld heerlijke maaltijden en/of tussendoortjes verzorgen als u een feest, bruiloft of jubileum heeft. Met ons maatwerk, snel kunnen schakelen, duidelijke communicatie, vlotte reacties en een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn wij de perfecte partij om uw catering te verzorgen. Dat kan op een vaste dag in de week, maar ook wanneer het u uitkomt! Contact ons via ons contactformulier, we denken graag met u mee.

Klik hier om een bestelformulier voor catering en lunch te downloaden. Na het invullen, kunt u dit formulier mailen naar bestellen@bakkerij-uniek.nl.

Bakkerij en lunchroom Uniek als zakelijke partner/leverancier

Voor veel bedrijven zijn wij al een vaste en betrouwbare leverancier van brood en banket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horeca, dagrecreatieve en verblijfsrecreatieve bedrijven. Wij produceren nagenoeg alles in onze eigen bakkerij, zodat we zeker weten dat we u de kwaliteit leveren die u mag verwachten. We kunnen snel schakelen, op korte termijn leveren en de lijntjes zijn kort. Zoekt u net even iets anders, of iets dat buiten ons assortiment om gaat? Dan bekijken we graag de mogelijkheden om in samenspraak met u een nieuw product te ontwikkelen.

Geschenkpakketten

Iedereen is bekend met kerstpakketten! Hoe leuk is het om uit te delen en mooie cadeaus te geven?! Daar kunnen wij u bij helpen! Niet alleen met kerst, maar ook met andere feestdagen of daarbuiten om zijn er voldoende redenen om geschenkpakketten te maken. Op basis van uw budget en wensen kunnen we u een voorstel op maat doen. Door onze nauwe contacten en samenwerking met andere leveranciers kunnen we leuke gevarieerde pakketten samenstellen waar u eens goed mee kunt uitpakken!

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bestellen@bakkerij-uniek.nl!