Lunch en meer

Lunchroom

Je bent van harte welkom in onze gezellige lunchroom. In ons pand zijn oude elementen zichtbaar van vroeger, toen de drogisterij van familie Blonk nog op deze plaats gevestigd was. Deze elementen samen met de kleuren en de materialen waarvoor gekozen is maakt het pand tot een Unieke beleving. Of u nu komt om tijdens het shoppen, voor een zakelijke lunch of om een verjaardag te vieren, wees welkom! Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Enthousiast en vriendelijk personeel staat voor u klaar.

In zowel onze lunchroom als bakkerij bieden wij mensen die meer moeite hebben om mee te komen in de maatschappij ook een werkplek aan. Wij bieden een plek waar zij de mogelijkheid hebben om te leren en te ontwikkelen, want wij geloven in een ieder zijn of haar talenten!

Nieuwsgierig geworden en alvast een kijkje willen nemen in onze menukaart? Kijk snel op de pagina met de menukaart!

Lunchroom

Zakelijke lunch

Bij Uniek kunt u ook terecht voor uw zakelijke lunch. Wij kunnen dit voor u verzorgen op locatie maar ook in onze gezellige lunchroom.
 

Wij hebben onze eigen menukaart met een afwisselend assortiment met zachte broodjes, harde broodjes, luxe boterhammen, hartige broodjes, triangels en salades. Ook houden we rekening met allergieën en wensen, zoals glutenvrije lunch. Natuurlijk kunnen we daar ook dranken bij verzorgen. Voor een offerte op maat of andere wensen, neem gerust contact met ons op via bestellen@bakkerij-uniek.nl of ons contactformulier.

Feesten en andere evenementen

Onze ruimte is niet alleen geschikt om als lunchroom te gebruiken. Ook is het een mogelijkheid om ons pand te huren als feestlocatie of voor een ander evenement. Je kunt ons pand helemaal kaal (zonder personeel, eten en hapjes, maar met vaatwasser, keuken enz) huren, maar je kunt ook ons pand huren inclusief bediening, compleet buffet en diverse koffierondes. Neem voor de mogelijkheden en een offerte contact met ons op via bestellen@bakkerij-uniek.nl of ons contactformulier.